Fuskpizza

 Kom hem, var hungrig och kom på en fuskpizza.
 
 En eller flera av Polarbröds Hällkaka, den stora.
 Chilisås
 Ketchup
 Ost
 Och vad du nu vill ha på

 Ha ungefär en tesked chilisås och en tesked ketchup på varje brödskiva. Lägg på det du vill ha, och lägg sedan på osten. Riven eller hyvlad. In i mikron eller ugnen tills osten just smält, är den för länge inne blir det bubblor i osten vilket förstör smaken.

 Jag orkar inte skriva vad jag gjort, gör det kanske imorgon efter Eurovision.

Wow

Som jag kanske inte har nämt så är jag ett stort Star Wars fan(men Stargate är bättre), jag har sett alla filmer flera gånger men har inte någon av någon anledning. Anyway här är de två absolut bästa amatörstarwarsfilmerna. Ryan Vs. Dorkman. Med över tre miljoner tittare. Tänk på att de är amatörer, och har använt sin fritid till att fixa varje filmruta.
   

Wallstrip, where pop culture meets stock culture.

Hittade det här miraklet ett par dagar sen, skitroligt. De har över hundra avsnitt och man skrattar så tårarna sprutar.

170508

Ja, vad har hänt? Gick skitbra på matteprovet, glömde kläder till Springtime och källan till mitt virus är lokaliserat.
 Matteprovet var typ en jävla massa procent med bråk och koordinater och diagram, gick ganska bra.
 Springtime var i tisdags, då man springer en massa. Och i år är det betyg på det. Och så klart glömde jag gympakläderna så jag fick gå. Bye bye MVG.
 Men den goda nyheten är att källan till mitt virus är lokaliserat, Magnus på pappas jobb. Det har spridit sig som en epidemi på pappas jobb, och så klart tog pappa med sig virudet hem och smittade mig. Så jag missade skitmycket de tre dagar jag var hemma, vad vet jag inte men det var tre dagar så jag måste ha missat något.
 Ligger just nu i soffan och undrar vad fan jag ska göra, får väl pyssla om katterna. Så de blir lite glada. Eller så tar jag och sover, har blivit förkyld. Mitt immunförsvar är lika starkt som en fransk soldat på morfin.
 C ya.


Okej, nu måste jag göra det.

Okej, jag vet, skulle ha skrivigt i måndags. Fyra dagar sen, och så har jag förberret inlägg för varje dag, varje dag. Så nu...ermmm...07:20 innan skolan tar jag och skriver lite. Eller så kan jag ju skriva med fyra dagar emellan. Eller så bara slutar jag helt. Inte för att så många läser den här bloggen :P
 Ja...vad har hänt? Jag har alla antekningar på min bärbara och sen är på övervåningen, orka. Jag kanske ska lägga till det i skolan, om jag lyckas komma in på internet med skolans nätverk vill säga. Vad är det för mening med ett trådlöst nätverk på skolan om man inte får komma in? Absolut ingen mening alls.
 Har upptäckt att jag min mage har blivigt lite stor, ska nog ta på mig en stor tröja och sluta äta min vanliga fukost(rostat, vitt polarbröd med smör och socker(jag vet, inte det bästa)).
 Fan, mitt hår är svårt att tämja, det ramlar ner små urm...saker? lockar? whatever. Ibland. Riktit irriterande, ser hemskt ut. Thank god!(jag är buddist men whatever) For shiny plasma screens!(plasmaskärmar fungerar ibland som speglar.)
  Javisst ja, jag har anmält mig till betatestet av Stargate Worlds, stargatespelet som kommer i höst. Men tyvärr så är det ett onlinespel och kommer kosta typ tåhunda i månaden eler nåt sånt. Så jag får väl kolla hur betat är, om jag kommer in.
 C ya

110508

 Fyra dagar sen sist. Har mått skitdåligt i flera dagar nu. Det började med att i tisdags så fick jag huvudvärk, magont och illamående. Så jag gick hem tidigt. På ondsdagen Höll mitt huvud på att explodera, och jag ville bara spy. Men jag var kvar ändå, och lite senare på dagen åkte jag till min mamma. Vilket jag nu ångrar.
 På torsdagen var jag så kraftlös att jag knappt kunde komma ur sängen, så jag fick vara hemma. Jag spenderade dagen med att sova och spela. Fredagen samma sak, sov och spelade. Men på kvälen såg jag som vanligt på Sci-Fi fredagen på sexan där någon kom tillbaka från döden i Stargate Atlantis. Men det visade sig att han var en slarvigt gjord klon så de satte honom i nån sorts förvaringskammare. Anyway, på Lördagen ringde mamma till mig och sa att jag smittat henne(suck), hon mådde precis likadant som jag GJORDE(japp jag blev frisk på lörddagen). Och då fick jag det bevisat att jag inte fejkade för att slippa skolan, FAN! Kom på att jag missade matteprovet på fredagen. Får väl prata lite med Yvonne.
 Och på söndagen var pappa också sjuk, och då kom vi på att det var ett virus jag fick i skolan. Men av vem? Jag ska nog göra lite detektivarbete, hacka in på skolans dator och kolla allas frånvaro. Jag är misstänksam på John, han var ju sjuk veckan innan. Ja, det var nog det. C ya!

070508

Åtta, eller sju dagar sen jag sist skrev.
 Ja...vad har jag gjort? Kollade på Iron Man i söndags, var faktist jäkligt bra, mer humor än specialeffekter. Och ibland var det humor med specialeffekter. Men någonting typiskt var att vi fick ett presentkort på 200 kr dagen efter. 
 Hade omprov i svenskan idag på FAT, fick plugga innan jag gjorde det så det gick ganska bra. Förutom brandalarmet som kom precis när jag skulle plugga in någonting om helgon namn. Så det sket sig på provet, men annars gick det skitbra. Jag kollar just nu på morgonsoffan på ettan, helt sjukt program. Starkt rekommenderat att se reprisen på...hum....kan vara på söndag, eller lördag. Du kan väl kolla på www.svt.se/morgonsoffan. Die hard på sexan om nån vill se, om någon läser min blogg så här sent. Och ni kan väl kommentera lite så jag vet vilka som läser? Ni kan också kolla på min andra blogg som är en sci-fi bok som får ett nytt stycke då och då, men den är för tillfället lagd på hyllan för att jag behöver tid till 3D illustrationerna. Ilornia.blogg.se/sanningen. I'm Olle, I'm out.

RSS 2.0