Oel ngati kameie

Nu är jag officiellt en Avatar-nörd, jag har nämligen bestämt för att lära mig Na'vi språket och hittills går det bra. Här finns handboken att ladda ned, den är på 34 sidor varav 24 är lexikon, jag skrev ut den så fort jag fick tag på den! På Learn Na'vi forumet heter jag Loran, om ni nu tänkt att gå med där, vilket är gaska bra om man vill delta i de rejäla diskussionerna.

(Oel ngati kameie betyder "jag ser dig" och är en hälsning på Na'vi, oel=jag  ngati=dig  kameie=ser)

JHNSVKFET

Några av mina kompisar undrade varför jag inte bloggar så ofta, svaret är ganska enkelt.

Jag har något som vissa kallar för ett liv.

Så jävla trött...

Jag ska ta och lägga mig ned och dö en stund...

"WATSON IS TOTALLY GIVING IT TO HOLMES!!"

Skrek Mimi (min facebook kompis) i en fullsatt biograf när hon kollade på Sherlock Holmes här om dagen.

Ibland måste man vara ifrån någon, för att förstå att man hör ihop.

Jag är kär.

The Eleventh Doctor has arrived!

Har just kollat på andra delen av Doctor Who special avsnittet "The End of Time" med min nya kompis Lollo, det var asbra och det var den nya doktorn också. Han var helt jävla galen, men jag kommer fortfarande att sakna David Tennant, enligt Lollo är han det snyggaste som hänt verkligheten sedan hon själv. Och hon accepterade den elfte doktorn.
"Okej, jag accepterar väl honom, han har lugg."

The Doctor: [after regenerating] I've still got legs, good. Arms, hands, ooh, fingers, lots fingers... Ears, yes. Eyes, two. Nose...I've had worse. Chin, chin...blimey! Hair, hair...I'm a girl! No, NO, I'm not a girl. And I'm still not ginger! There's something else. Something important...I'm, I'm, I'm, I'm, I'm I'm...AHA! CRASHING!

RSS 2.0