Nä nu fick jag ork.

 Har inte skrivit på evigheter, men nu två dagar efter min födelsedag var det nog dags. Jag fick en penna, och en bärbar dator. Som jag skriver på nu, datorn inte pennan. På själva födelsedagenåt jag 3/4 tårta och en halv kladdkaka så jag kände mig ganska tjock efter det, och det gör jag fortfarande. Har haft munkjacka och stora tröjor för att dölja magen :P.
 Har för övrigt skaffat handtag till dörren, så att jag kan stänga den så att katterna inte stör mig i sömen. Men tyvärr börjar de klura ut hur man öppnar dörren. Men de är för det mesta på nedervåningen så det är nog rätt så lungt på den fronten.
 Har gjort klart mitt papp-projekt i bilden, en stad i den bok jag skriver. Bilderna kommer nog imorgon eftersom att de inte finns på den här datorn. Har jobbat hela våren med den, just nu gör jag Altaïr med rutförstorning(har delat in en liten bild av honom med rutor och gjort lika många rutor på ett större papper.). Kommer nog inte att bli klart denna termin, ganska mycket detaljer.
 Ja, när de andra i min klass säkert är ute och super bort sina hjärnceller ligger jag i min säng helt nykter och pigg. Men jag vill helre vara nykter och trött eftersom att klockan är tolv.
 Nu orkar jag inte skriva mer, har läxor att göra.

RSS 2.0