Lite bilder från Stargate Universe

Några bilder från trailern.


Jävla kristdemokrater

Igår köpte min pappa och jag en så kallad pizzamix (färdig deg och en burk med tomatsås) på konsum som vi gör ganska ofta, enligt datummärkningen så går degen ut om en månad och såsen om ett år. Men när jag ska rulla ut degen ser jag små vita sprickor i degen, och när jag tittar närmare ser jag mögelfläckar. Om inte det vore nog så hade såsen förvandlats till gelé och smakade skit. Så vi åkte till affären och fick en ny förpackning, som var lika dålig! Så nu gör vi vår egen deg och egen sås.

Så vem ska man skylla på då? Man borde kanske skylla på det företag som gjort produkten, men anledningen till att de fuskat sådär är nog på grund av lågkonjunkturen. Och när man tänker ordentligt så kom den strax innan Moderaterna vann valet. Så då finns det bara en person att skälla på.

Jävla Fredrik Reinfeldt!

Men tänker man ännu längre bakåt, så var det nog Socialdemokraternas något korkade slogan "Alla ska med." som fick väljarna att rösta på de "Nya" Moderaterna. Så då kan man lika väl skylla på Göran Persson.

MEN! Tänker man ännu längre bakåt flera gånger, kommer man ju till slutsatsen att man ska skylla på gud som skapade universum för 6000-10 000 år sedan, fast eftersom att gud inte existerar kan man ju skylla på den som hittade på honom, men eftersom att vi inte vet vem det är så kan man alltid skylla på kristdemokraterna.

Katter

Mina katter stirrar på mig...

Christian Bale...

Jag är så jävla trött på den där Christian Bale, han är i varenda jävla film på sistone! Han är en dålig skådespelare och en dålig människa, och så ska han alltid ha den där "tough guy" rösten hela tiden. Han är den nya Will Smith, fast med en skillnad: Han är världens sämsta skådespelare.

Såja, nu när det här var avklarat kan jag fortsätta skriva om Stargate.

Stargate Universe

Det verkar som att Stargate Universe blir ganska bra, har kollat på en massa videor om karaktärerna, och det verkar som att det inte blir Stargate 90210 som alla tidigare trott.

Här är trailern, som ungefär förklarar vad serien handlar om. Jag antar att MGM tar bort den relativt snart, de blir ganska sura när man "missbrukar deras egendom".



90-tals musik är ingenting för mig

Golvet är äntligen färdigt, nu är det bara listerna som ska fixas.

Och min syster och hennes vänner lyssnar igenom hennes 90-tals skivor vi hittade, jag sitter här och skakar i skräck.

Supernatural

Har nyligen fastnat för serien Supernatural, som jag kollar på online (lagligt så klart, men fortfarande gratis ^^). Även om den kunde ha haft en lite bättre titel så är den riktigt bra och har en bra blandning mellan skräck och humor. 

Sam: "You really need to update your cassette tape collection."
Dean: "What about it?"
Sam: "Well for starters, they're casette tapes."

Reklam ljuger inte alltid

Byggmax har faktiskt sjukt låga priser, 60 kvm limenatgolv för 4000 kr. Fyfan! 28 lådor med golvplankor, släpvagnen gick inte att ta av tills vi tagit av alla. Och sen var vi ju tvugna att bära in alla, eftersom att vi ska lägga nytt golv i vårt matrum (där en av mina två datorer finns), vardagsrumet, och den inre hallen som binder samman de två rummen. Matrummet var enkelt att rensa, bara ta bort bordet och sanera mitt skrivbord, blev dock av med min stationära dator ett tag. Ungefär 40% är klarlagt.
Vardagsrummet blir svårare att tömma, en stor hörnsoffa, en stor tv, ett stort soffbord och två stora skåp. Och så har det fem element, vilket betyder tio rör. Den har även två pelare.    Aj.   Den inre hallen har två väldigt tunga skåp, som vi inte har en aning om hur vi ska flytta på...men när de väl är ur vägen går det nog ganska snabbt att lägga golvet, eftersom att det inte finns några element och rummet är helt kvadratriskt.

En sak jag märke med Byggmax i Tumba och det i Nyköping var personalen, i Tumba var de läskiga gubbar med ölmagar, men i Nyköping var det annorlunda. Tjejen i kassan kunde lika gärna ha varit på ett omslag på en modetidning, och verkade kunna mer än de flesta killar som jobbade där, trots att hon var blond. Det var en annan konstig sak jag reagerade på: det var så jävla få anställda där! Det är nog anledningen till att de är så billiga, men de verkade lite stressade, speciellt de som stod i kassan, eftersom att de också mäter (kollar hur mycket man tagit och räknar fram priset).

Imorgon så ska vi jobba skiten ur oss! (Jag och min pappa altså)

Stargate Universe

!VARNING!
INLÄGGET KAN INNEHÅLLA SPÅR AV STARGATE.
Tycker du inte om Stargate, eller är min syster borde du inte läsa vidare.

I oktoer kommer den tredje serien i Stargate franchisen, som kommer att heta "Stargate Universe". I början var jag skeptisk, och tyckte att det skulle kännas mer som Stargate Enterprise, speciellt när de sa att inte alla utomjordingar kommer att vara människor. Men jag har lyssnat på en intervju med skaparna, och nu förstår jag vad de menar, det de menade var ju att de skulle ha fiktiva djur, något de kunde ha nämt då (fansen blev något irriterade). 

De hade även sagt innan att de skulle rikta sig mot yngre tittare, något de verkar ha glömt bort, eftersom att det jag har läst och hört tyder på att det blir ganska mörkt. De är fast på skeppet som har en permanent autopilot, och de vet inte hur länge den stannar vid planeterna, vilket gör att om skeppet drar när de är på utan är man körd. Enligt skaparna så är det över fem dödsfall och ett självmord i pilotavsnittet, värre än de tidigare serierna.

Det jag inte tycker om däremot är att många av skådisarna är runt 20, och vissa är lite småkända från andra serier, men man får nog hoppas att de gör en bra insats. Och att Robert Carlyle inte pratar med sin skotska dialekt, jag förstod inte ett ord av vad han sa i "28 veckor senare".

Skeppet blir ändå snyggt, med härligt designade koridorer och rum, även om porten är väldigt lik den i Stargate Atlantis är den väldigt snyggt. Men av någon anledning lyckas jag inte hitta bilder på utsidan av skeppet, som sägs vara spektakulärt. Även bättre än de tidigare skeppen i Stargate (allvarligt, Stargate har de absolut snyggaste rymdskeppen i hela sci-fi världen.)

Wow...skrev jag allt det där? 

RSS 2.0