fyfan...

Fick just världens tokryck, det började med att jag drack lite cola, slutade med att jag tog lite av nästan allt i kylskåpen och frysen. 
2 mazariner
3 frusna bullar (riktigt gott faktiskt)
Ännu mer cola
Otala jordgubbar
Vatten

Fyfan vad ont i magen jag har nu, äh, får skylla mig själv, eller vad det nu är som är innuti mig. Jag är inte gravid i alla fall, kollade det aldelles nyss.

Grillad fläskkotlett med pommes frites!

Min första sommarmiddag på altanen.

Vackert, eller hur?


[Insert funny, witty, or clever topic here]

     Är förkyld som fan och är därför hemma från skolan idag, vilket jag inte tycker om för att det känns ganska onödigt. Jag vet att det är som att säga att Hitler var den nya Jesus men det är ju för fan bara två veckor kvar på skolan. Hoppas bara att jag blir frisk tills balen på torsdag, jag lägger upp bilder på fredag.
     
      På grund av förkylningen plus den dåliga förmiddagsteven så har jag kollat på en tv-serie som heter Sanctuary, fast online. Och av någon anledning kan jag varken skapa en länk eller klistra in adressen, så ni får nog leta själva här: "www.surfthechannel.com" och skriva in sanctuary i sökfältet, välj det alternativ med  flest länkar, megavideo är rekomenderat. Fast man kan bara kolla på megavideo 72 minuter om dagen, vilket betyder att jag måste kolla på Todou, vilket laddar lika snabbt som min pappa rör på sig. Den tiden jag väntar på att det laddar skriver jag i mina bloggar, och jag har en hel del halvgjorda film-resencioner på min dator ^^.
     Har även läst Egonias blogg på egoinas.se.

     Ps. Har just kollat på termometern och det är 32-fucking-grader ute! I skuggan!

RSS 2.0