Orientering

 Orientering med skolan idag, tre grader, dålig sömn och tio år gammla kartor som inte stämmer alls. Det var inte kul kan jag säga, och när jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på National Geographic Channelsom visade ett program om kristallskallar gjorda av Azteker för 4000 år sen, och en massa Newage tokar trodde att der var en utomjordisk dator som kunde ge oss universums all information, de sa att de såg sina tidigare liv i Atlantisoch blablalbalblablablabla. Fast jag somnade av utmattning från orienteringen, och sov i över fyra timmar.

 Jag har också upptäckt att en bok jag tyckte om när jag va liten har blivit en miniserie, Dinotopia. Trailern verkade bra, och det är inte för barn verkar det som. Så jag köpte den för 50kr på Ginza.se Skulle ha kommit idag, fast det gjorde den inte. Kommer väl i morgon.

Atlantis!!

Nu har Stargate Atlantis gått in på sin femte, och tyvär sista säsong... Har redan sett halva online, men det var ju i youtubekvalitet. Orkar inte skriva kommentarer, eftersom att ingen ändå kommer att läsa. Och om någon läser så kommer de ändå inte att förstå.
 Stargate Universe på gång också, kommer bara att bli skit. 20-åringar i rymden...

Det ända bra är nog loggan:

Long time no sneeze. Achooo!!!

Har inte skirvit på ett tag för att det inte funnits någonting att skriva om, jag är dunderförkyld, har vart det i en vecka och det varierar mellan jättesjuk och frisk. Håller på med ett sängbord i träslöjden, och ska göra en presentation på engelskan om någon som betyder mycket för mig, jag valde mina katter så att ingen skulle bli besviken. Har "köpt" The Sims 2 Djurliv, hade köpt det om det hade sänkts i pris vilket det inte gjort, altsåefter ett år borde det väl fan sänkas? Alla spel förutom the sims sänks med tiden, det ät väl order från EA antar jag.

Jo jag vet

Jag har inte skrivit på ett tag, har haft mycket att skriva men orkar bara inte. Min andra blogg, ilornia.blogg.se/filmer har jag två filmer att skriva om, eller tre om man räknar med Wall.E jag ska se snart. Ska nog se Arn också...
 Har fått ett visa kort, som mamma hade glömt fylla på efter att hon sa att hon skulle göra det. Så jag fick stå där i kassan och skämmas till döds.
 Vår HD box kom för två veckor sedan, HD äger! Hmmm...om Harley Davidson gjorde teve apparater, skulle man då säga att man har en HDHD TV?
Ska hämta ID-kortet idag, ska till tandläkaren imorgon, och klippa mig på fredag. Fullplanerat med andra ord.
Skolan har börjat, vi har en ny SV/EN lärare, en skåning, men som tur så behöver hon inte undertexter. Vi fick en jobbig uppgift då vi skulle skriva om en nobelpristagare och dens upptäckt, på engelska,  vi fick en vecka på oss men alla andra nior före oss hade tre veckor. Och så var de lärare vi behövde hjälp av på vandring med sjuorna. Grrr...fick G i NO och VG+ i engelska. Blev väldigt arg över det.
Fick typ 20 franska glosor igår till idag, ord som vi aldrig hört förut. Ingen blev glad av det.
Det var någonting mer...jag skriver sen om jag minns.

RSS 2.0